четвртак, 6. јун 2013.

КАМЕН И НОВИ СИЗИФ
КАМЕН И НОВИ СИЗИФ

Кад охолост људску
о камен пробаш да разбијеш
за камен стрепим(Тодора Шкоро)
______________

Нема коментара:

Постави коментар